cs / en

Týdenní menu

Týdenní menu

 

Týdenní menu

2. 9. – 8. 9. 2024


Speciality

Smažené řízečky z telecího pavoučka „150g“ s máslovými brambory a kyselouokurkou 298,

Fried veal cutlets „150g“ with butter potatoes and pickle 298,

 

Carpaccio z italské hovězí Bresaoly „100g“ s cherry rajčaty, rukolou, hoblinkami sýruGran Moravia a rozpečenou cibulovou bagetou 278,

Carpaccio of Italian Bresaola beef „100g“ with cherry tomatoes, arugula, shavings of Gran Moraviacheese and a toasted onion

baguette 278,

 

Dezert

Kokosový dort s mangem 99,

Coconut cake with mango 99,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvedená nabídka platí do vyprodání zásob