cs / en

Týdenní menu

Týdenní menu

Týdenní menu – Weekly menu

20. 1. – 26. 1. 2020 /11:00 – 22:00/


Ryby – Fish

Pečený filet candáta obecného /200g/ na drceném kmíně s listovým špenátem a malými máslovými brambůrky 298,-

Roasted fillet of pike perch general /200g/ on the crushed cumin with spinach and a little butter chips

 

Smažené speciality s domácím bramborovým salátem – Fried specialties with homemade potato salad

Smažené řízečky z králičího hřbetu /150g/ v sezamové strouhance s domácím bramborovým salátem s kořenovou zeleninou, lehkou majonézou a křepelčími vejci 288,-

Fried cutlets of rabbit ridge /150g/ in sesame breadcrumbs with homemade potato salad with root vegetables, light mayonnaise and little quail eggs

 

Smažená telecí játra /200g/ v trojobalu s domácím bramborovým salátem s kořenovou zeleninou, lehkou majonézou a křepelčími vejci 248,-

Fried veal liver /200g/ in breadcrumbs with homemade potato salad with root vegetables, light mayonnaise and little quail eggs


Dezert – Dessert

Pekanový dort s karamelem 68,-

Pecan cake with caramel