cs / en

Weekly menu

Weekly menu

Týdenní menu – Weekly menu

21. 10. – 27. 10. 2019 (11:00 – 22:00h)


Ryba – Fish

Kapří filet /200g/ s vybranými kůstky smažený v kukuřičném těstíčku se sladkokyselou omáčkou s petrželovými brambory

Carp fillet /200g/ with selected bones fried in a corn batter with sweet and sour sauce served with parsley boiled potatoes

 

Speciality – Specialties

Grilované špalíčky vepřové panenky /200g/ sous vide na jehle s cibulí, paprikami a pikantním neapolským salámem v omáčce z hrubozrnné hořčice s opékanými brambory ve slupce 298,-

Grilled skins pork fillet /200g/ sous vide on a skewer with onions, peppers and spicy neapolitan salami in a sauce of grain mustard with roast potatoes in their skins

 

Pomalu pečené jehněčí kolínko /450g/ na rozmarýnu s listovým smetanovým špenátem a fritovanými trojhránky hash browns 358,-

Slowly baked lamb shank /450g/ rosemary with creamed spinach and fried hash browns

 

Salát – Salad

Fritované hermelínové donuty s cibulovými kroužky v těstíčku na zeleninovém salátu s francouzským dresinkem 228,-

Deep fried brie doughnuts with onion rings in batter on a vegetable salad with French dressing