cs / en

Weekly menu

Weekly menu

Týdenní menu – Weekly menu

20. 5. – 26. 5. 2019 (11:00 – 22:00h)


Ryba – Fish

Variace grilovaných ryb 200g /pstruh lososovitý, Cod filet/ s mušlí sv. Jakuba, pažitkové brambory a řepným gelem 328,-

Variation of the grilled fish 200g /Salmon Trout, Cod fillet/ with shells of st. James, potatoes with chives and beet gel

 

Speciality – Specialties

Quinoa fettucine těstoviny /200g/ s cukrovým hráškem, brokolicí a restovaným kuřecím masem 248,-

Quinoa fettucine pasta /200g/ with sugar peas, broccoli and roasted chicken

 

Grilované vepřové plátky z pečeně Duroc /200g/ marinované v Teriyaki na jehle se žampiony a cibulí s pažitkovými brambory a dipem ze sýra gorgonzola 298,-

Grilled pork slices of roast Duroc /200g/ marinated in Teriyaki on a skewer with mushrooms and onions served with chive potatoes and a dip made of cheese gorgonzola

 

Salát – Salad

Salát Waldorf s řapíkatým celerem, jablky, slunečnicovými semínky, vlašskými ořechy a grilovaným krůtím masem 228,-

Waldorf salad with celery, apples, sunflower seeds, walnuts and grilled turkey meat