cs / en

Polední menu

Polední menu

Polední menu 20. – 26. 1. 2020


Pondělí 20. 1.

Hovězí vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi 32,-

Pikantní ragú z hlívy ústričné se sójovými boby a jarní cibulkou, jasmínová rýže 128,-

Grilované kuřecí medailonky na listovém špenátu s malými brambory opékanými ve slupce s cibulí a slaninou 132,-


Úterý 21. 1.

Gulášová z hovězího krku 32,-

Pohankové risotto se zeleninou, králičím masem, černou čočkou beluga, sypané sýrem parmesán 132,-

Plněné bramborové knedlíky uzeným masem s kysaným zelím a restovanou cibulkou 128,-


Středa 22. 1.

Kachní kaldoun se zeleninou a těstovinou 32,-

Smažený sekaný řízek se sýrem gouda a papričkou jalapeño na bramborové kaši s jarní cibulkou 128,-

Krůtí medailonky v jemné paprikové omáčce s hráškovou jasmínovou rýží 132,-


Čtvrtek 23. 1. 

Hovězí vývar s masem nudlemi 32,-

Bramborové noky v tomatové omáčce s cuketou a krémovými žampiony, sypané sýrem parmesán 128,-

Moravský vrabec z krkovičky na sekaném listovém špenátu s tradičními bosáky 132,-


Pátek 24. 1.

Frankfurtská s párkem 32,-

Grilované kousky sýru halloumi na čočkovém salátu s opékanými plátky cibulové bagety 132,-

Restovaná vepřová játra na barevném pepři s pažitkovými máslovými brambory a tatarskou omáčkou 128,-


Sobota 25. 1.

Čočková s klobásou 34,-

Smažený řízek z telecí kýty s pažitkovými malými brambůrky a salátkem Coleslaw 158,-


Neděle 26. 1. 

Dýňový krém s krutony 34,-

Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami, crème fraîche a karlovarským knedlíkem 148,-